Romania a castigat in fata Germaniei in Campionatul European de handbal feminin

Marti, 04 Decembrie 2018

Romania a castigat in cel de al doilea meci de la Campionatul European, castigand cu 29-24, in fata echipei Germaniei. Meciul a debutat cu mici modificari aduse de catre selectionar si anume cu Denisa Dedu, Aneta Udristioiu si Melinda Geiger in atac, plus Gabriela Perianu in aparare. Au ramas pe pozitii Crustina Neagu, Eliza Buceschi, […]
Post-ul Romania a castigat in fata Germaniei in Campionatul European de handbal feminin apare prima data in Stiri Oradea.
 Romania a castigat in cel de al doilea meci de la Campionatul European, castigand cu 29-24, in fata echipei Germaniei.
Meciul a debutat cu mici modificari aduse de catre selectionar si anume cu Denisa Dedu, Aneta Udristioiu si Melinda Geiger in atac, plus Gabriela Perianu in aparare. Au ramas pe pozitii Crustina Neagu, Eliza Buceschi, Crina Pintea si Cistina Florica. Astfel ca, Melinda Geiger a deschis seria golurilor echipei Romaniei, iar Denisa Dedu s-a facut remarcata intre buturi.
Potrivit specialistilor sportivi, Romania a evoluat convingator, astfel ca Denisa Dedu a marcat un gol din poarta in poarta in minutul 47, a imitat-o apoi si Cristina Laslo, astfel ca scorul a devenit 25-16, iar a doua victorie a nationalei a devenit o certitudine.
Selectionerul Ambros Martin a continuat sa tina echipa de baza pana spre final, motiv pentru care Germania a reusit sa lege mai multe goluri, dar Romania a ramas cu un avantaj mare pe tabela de marcaj, sens in care Eliza Buceschi a devenit golgheterul acestui Campionat European.
Romania a castigat astfel cu scorul de 29-24 si s-a calificat in Main Round cu cel putin doua puncte. Urmeaza acum marele derby cu Norvegia, ce va avea loc, miercuri, 5 decembrie de la ora 22:00.
Post-ul Romania a castigat in fata Germaniei in Campionatul European de handbal feminin apare prima data in Stiri Oradea.



Sursa:     Citeste mai departe »

Comentarii: