Se modifica circulatia rutiera in zona Parcului Balcescu, pe perioada verii

Miercuri, 31 Mai 2023

Se modifica circulatia rutiera in zona Parcului Balcescu, pe perioada verii
Comisia tehnica pe probleme de circulatie si trafic rutier in municipiul Oradea si-a dat acordul pentru inchiderea temporara a circulatiei rutiere pe un tronson al strazii Evreilor Deportati. Este vorba despre tronsonul delimitat de intersectia cu strada Avram Iancu si intersectia cu B-dul Decebal, de-a lungul Parcului Nicolae Balcescu.

Pe acest tronson de strada, traficul va fi inchis in perioada 6 iunie - 6 septembrie, din cauza lucrarilor de reabilitare a retelelor de alimentare cu apa si canalizare. 

Reglementari ale traficului, in zona

Ca urmare a acestei decizii, circulatia va fi reglementata astfel incât sa poata fi asigurata fluenta circulatiei, pe perioada verii. 

In perioada anuntata mai sus, traficul va fi deviat pe Calea Matei Basarab, care va deveni strada cu sens dublu, pe lânga Parcul Balcescu. Ca urmare a acestui fapt, de pe strada Evreilor Deportati, din intersectia cu strada Avram Iancu se va putea vira la stânga, catre Calea Matei Basarab, respectiv catre Calea Armatei Române. 

Strada Demetriu Teiusanu va deveni sens unic dinspre str. Mihail Kogalniceanu inspre str. Avram Iancu, iar str. Rachetei ramâne sens unic dinspre str. Kogalniceanu inspre str. Teiusanu. La rândul sau, str. Mihail Kogalniceanu va functiona ca sens dublu pe un tronson de 120 de metri liniari, cuprins intre intersectia cu str. Evreilor Deportati (Parc Balcescu) si intersectia cu str. Teiusanu, astfel incât vehiculele sa poata iesi din zona restrictionata. 

Reamintim ca in perioada 6 iunie - 30 septembrie va fi inchisa circulatia si pe str. George Enescu, pe tronsonul cuprins intre B-dul Gen. Magheru si Parcul Traian. Si aici, retelele de apa si canalizare vor fi reabilitate. 

 

  Comisia tehnica pe probleme de circulatie si trafic rutier in municipiul Oradea si-a dat acordul pentru inchiderea temporara a circulatiei rutiere pe un tronson al strazii Evreilor Deportati. Este vorba despre tronsonul delimitat de…


Sursa: Primaria Oradea    Citeste mai departe »

Comentarii: