Fototapet pentru interiorul unui apartament-studiou: sfaturi utile

Publicat la: 25 Jan 2023

Apartamentele în care camera de zi este combinată cu bucătăria sunt un spațiu de locuit elegant. Absența pereților despărțitori dă o senzație de libertate și lejeritate. Dar numai în cazul în care pereții sunt decorați în nuanțele potrivite. În caz contrar, camera începe parcă să pună presiune asupra tuturor celor prezenți în ea. Puteţi corecta situaţia cu ajutorul fototapet modern.

Cum să transformi un apartament-studiou cu ajutorul tapetului foto?

Datorită tapetului foto, interiorul unui apartament-studiou se transformă semnificativ. Există câteva modalităţi de a îmbunătăți vizual locația cu ajutorul fototapetului pe perete:

  • Zonarea. Dacă doriţi ca sufrageria să fie percepută altfel decât bucătăria, ar trebui să folosiţi un perete de accent. De obicei, o imagine de accent este completată de acel perete, lângă care nu există dulap și pe care nu intenționați să atârnați rafturi sau alt decor. După selectarea cu succes a fototapetului pentru apartament, va fi posibilă separarea bucătăriei de zona de recreere sau locul pentru dormitor.
  • Extinderea spațiului. Dacă apartamentul nu impresionează prin amploarea sa, adăugarea unui peisaj panoramic sau a unei vederi asupra orașului devine o soluție excelentă. Fototapetul 3D funcționează deosebit de eficient în acest caz. Se crează impresia că apare spațiu suplimentar în cameră. Acest lucru se datorează prezenței primului și celui de-al doilea plan în imagine.
  • Modificarea înălțimii tavanului. Deși nu puteți ridica tavanul, fototapetul va contribui la acest efect. Acest efect se realizează printr-o imagine în care există trunchiuri de copaci, un drum în retragere sau dungi verticale.

Renovând interiorul cu aceste soluţii, veţi putea crea un spaţiu de locuit armonios. Tapetul care se integrează organic într-un apartament-studiou poate fi achiziționat de la magazinul online „Uwalls”.

<Ce tapet este potrivit pentru un apartament-studiou?

Dacă bucătăria combinată cu zona de relaxare sunt suficient de spațioase, puteți alege tapetul pestriţat, pe care sunt înfăţişate graffiti, flori și chiar forme geometrice bizare. Spațiul limitat necesită o abordare mai selectivă în găsirea articolelor pentru decorarea pereților. Când alegeți tapet pentru perete, rețineți aceste informații:

  1. Culorile deschise și pastelate – o alegere demnă.
  2. Prezența imaginilor repetate poate reduce vizual suprafața studioului.
  3. Pentru a obține o tranziție lină a culorilor atunci când proiectați zone diferite, ar trebui să utilizați nuanțe din aceeași gamă de culori.

Site-ul uwalls.ro oferă o varietate de opțiuni pentru pereţi cu design elegant și confortabil. Unii dintre ei impresionează prin realism, alții prin fantezie. Există fototapet care este modeste și discret și există acel care face o declarație puternică despre el înșiși. Merită să îl alegeți pe cel care vă inspiră cel mai mult și se potriveşte suprafeţei renovate.